Definitive Guide Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Huysuz takdirde işlevini yerine getirememekle bile yangına karşı savunmasız bir kucak oluşturur. Pekâlâ yangın kapısı seçerken nelere özen edilmeli?;

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik için yeğleme edilir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık yapıyor. Bir de ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Muhataralı sınıftaki konuyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanma saatleri haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Başkaca geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve hizmet işlemleri esnasında kullanıcılara güvenilir kolaylık sağlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında muteber bir kriter olarak gösterilebilir.

Başkaca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak arama edilmesi ve nöbetlevsel yapkaloriın korunması da hayati önem taşır.

Özellikle hassas ve değerli materyallerin olduğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Bunun karınin bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı derunin insanların dumandan zehirlenmesine hail olan acil durum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere eksiksiz cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da sınırlı standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir yangın kapısı müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page